Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/targettarget/public_html/REKLAM-RAJZFILM-VIDEO.COM/ajanlat/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/targettarget/public_html/REKLAM-RAJZFILM-VIDEO.COM/ajanlat/system/library/cache/file.php on line 32 Vásárlási információ - reklam-rajzfilm-video.com

Vásárlási információ


Vásárlási információ


Ügyfélszolgálat

Telefonos Ügyfélszolgálatunk hétköznap  10:00  és  16:00 óra között áll rendelkezésére.

A termékek megrendelése a KOSÁRBA feliratú gomb segítségével történik.  A kosár tartalmát az oldal tetején megtalálhatja  “kosár” címszó, hivatkozás alatt. Igény szerint a kiválasztott termék(ek) törölhetőek a Kosárból vagy mennyiségük módosítható.
A megrendeléshez regisztráció szükséges, mely során személyes adatokat kérünk. Természetesen adatait bizalmasan kezeljük és 3.félnek nem adjuk tovább. Kivéve alvállalkozók (posta,futárszolgálat). Bővebben alább az adatvédelem címszó alatt.  

A termékekről közölt fotók illusztrációk.

Az Ön képernyőjén látható színek, méretarányok eltérhetnek a termékek valódi színárnyalataitól, méretarányaitól. Oldalainkon az árak bruttóban vannak feltüntetve, de láthatóak a nettó árak is.  Az árváltoztatás jogát fenttartjuk. Egyes termékeknél előfordulhat, hogy hosszabb időt vesz igénybe, ebben az esetben megrendelőinket értesítjük.

Elállás joga

A távollevő között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet alapján.

Adatvédelem
Az Ön által megadott adatokat a webshopkupon.hu internetes oldal üzemeltetője, (Üzemeltető továbiakban) kizárólag a megrendelés teljesítése, a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az üzemeltető vállalja, hogy adatait harmadik fél részére nem adja át. Kivételt képez ez alól azon eset, ha a megrendelés teljesítése érdekében a harmadik fél az üzemeltető. alvállalkozójaként működik közre (pl.: futárszolgálat). Az alvállalkozó az üzemeltetőtől  kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, harmadik fél részére tovább adni. Adatainak kezelésekor az 1992. évi LXIII törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) megfelelően járunk el.

A reklám-rajzfilm-video.com. kijelenti, hogy az összes rendeléssel kapcsolatos adatot bizalmasan kezeli, a tudomására jutott információkat nem tárolja, ezen adatokat harmadik személy tudomására nem hozza, sem ellenszolgáltatásért, sem ellenszolgáltatás nélkül.

A megrendelők adatait a számlázási azonosításon kívül nem használja fel egyéb célra, kivéve az esetleges hírlevél küldéséhez, ha a vevő erre engedélyt ad.

A reklám-rajzfilm-video.com. nem vállal felelősséget azért, ha a vevő ezen adatokat nem kellő körültekintéssel kezeli.

A reklám-rajzfilm-video.com csapata nem vállal semmilyen felelősséget  a honlap felhasználásából adódó  erkölcsi, vagy anyagi kárért